Ebooks

Ebook van de Week

Van € 14,99 voor € 4,99
Actieperiode: 30 sept t/m 6 okt 2022

Nieuwe ebooks

Meer nieuwe ebooks

white text

white text

Oktober is de Maand van de Geschiedenis! Hier vind je de mooiste geschiedenis ebooks

Bekijk alle ebooks

Geschiedenis ebooks voor €4,99 per stuk van 1 tot en met 31 oktober

Speciaal voor fans van De Zoete Zusjes: het ebook van De Zoete Zusjes helpen de natuur is t/m 9 oktober verkrijgbaar voor €4,99 ipv €8,99!

De Zoete Zusjes helpen de natuur

Hanneke de Zoete

€ 4,99
Saar en Janna willen iets doen voor het milieu! In De Zoete Zusjes helpen de natuur gaan ze aan de slag om de speelplek bij hun in de buurt te redden van bouwplannen. Want daar leven allemaal bloemen, vlinders en vogels, en Bram heeft er een geheime boomhut! Daarom verzinnen Saar en Janna een actieplan. Wil je weten wat ze gaan doen? Lees dan gauw het nieuwe boek uit de Zoete Zusjes-serie!

Superspannende thrillers met 50% korting gedurende de hele maand oktober.

Bekijk alle ebooks

De korting is al in de prijs verwerkt

Het ebook 'Eigen welzijn eerst' van Roxane van Iperen is t/m 31 oktober verkrijgbaar voor €6,99 ipv €9,99

Eigen welzijn eerst

Roxane van Iperen

€ 6,99
Nederland heeft lang een zelfbeeld van openheid en tolerantie gehad. Dat beeld kwam voort uit het naoorlogse optimisme van de middenklasse, die geloofde in kansengelijkheid, ongeacht afkomst of achternaam, en het belang van goede publieke voorzieningen. Zo zou elke nieuwe generatie het beter krijgen dan de vorige. Het geloof in vooruitgang is de afgelopen jaren afgebrokkeld en heeft onder invloed van de politiek plaatsgemaakt voor een sterke hang naar zelfbehoud, met extreme sentimenten tot gevolg. In Eigen welzijn eerst laat Roxane van Iperen op prikkelende wijze zien hoe dit heeft kunnen gebeuren, en spreekt ze de hoop uit dat de middenklasse opnieuw de vooruitgangsgedachte omarmt.

Populair op Booktok! Het ebook 'Schimmen' van Dolly Alderton is t/m 16 oktober verkrijgbaar voor €4,99 ipv €12,99

Schimmen

Dolly Alderton

€ 4,99
Nina Dean vindt het niet erg om vrijgezel te zijn. Ze heeft haar leven op de rit, een prima relatie met haar ex en genoeg vrienden om haar sociale agenda vol te krijgen. Maar dan gebeurt het onwaarschijnlijke: ze ontmoet Max, via een datingapp. Hij is knap, heeft een goddelijk lichaam én een vaste baan. Maar bovenal kunnen ze urenlang praten, hebben ze allebei een hekel aan sport, dansen ze samen als dwazen en hebben ze na één date al een onweerstaanbare aantrekkingskracht. Totdat Max plotseling niets meer van zich laat horen. Nina wordt gedwongen haar problemen onder ogen te zien: haar vaders Alzheimer wordt heftiger, en daarmee ook de ontkenningsfase van haar moeder, haar redacteur vindt haar nieuwe boekidee verschrikkelijk, en haar beste vriendin laat haar in de kou staan. Hoe wordt Nina ooit weer gelukkig?

 

Icon -klantenserviceHeeft u een vraag aan onze klantenservice ebooks en ereaders? Kijk eerst bij de meestgestelde vragen of mail naar [email protected] Onze ebook-expert helpt u graag! 

pro-mbooks2 : libris