Camping Oosthoek

ebook

Een familie op zwart zaad. Tien miljoen losgeld. Een aanbod dat ze niet kunnen weigeren.

Nathalie Pagie Taal: Nederlands

ebook

€ 5,99

Camping Oosthoek

ebook

€ 5,99

Direct te downloaden
Uw bibliotheek altijd beschikbaar in uw account
Gemakkelijk synchroniseren met geselecteerde apps

Verkozen tot Beste Nederlandse Vrouwenthriller 2021

Als echtscheidingsadvocate Diana van Assendelft onverwacht haar kapitale villa wordt uitgezet en met drie kinderen op de verloederde camping Oosthoek in Brabant terechtkomt, staat haar wereld op zijn kop. Haar man John blijkt torenhoge schulden te hebben waar zij niets vanaf wist. Hem om opheldering vragen gaat niet, want John is spoorloos verdwenen. Dan ontvangt ze een briefje waarin tien miljoen euro losgeld wordt geëist voor zijn vrijlating. Diana is de wanhoop nabij. Waar haalt ze dat geld vandaan?

Criminele campingbaas Franco Bergmans biedt uitkomst: hij is bereid bij te springen in ruil voor een riskante klus die Diana voor hem mag opknappen. Diana zet voet in een wereld waarin ze beter blijkt te passen dan ze ooit had kunnen vermoeden. Met haar verborgen talenten maakt ze snel naam als ijskoude Lady. Dan is het losgeld verdiend en lijkt Johns terugkeer nabij. Maar wil Diana nog wel terug naar haar normale leven?

In de pers

Hou je van Undercover en Penoza, dan wil je ook Camping Oosthoek van Nathalie Pagie lezen. Flair

'Een heel vermakelijk boek' VN Thriller- & Detectivegids

Beklemmend drama dat uit de klauwen loopt. De spanning is om te snijden. Zin

Nathalie Pagie bewijst met Helsinki dat ze zich gemakkelijk kan meten met grootheden als Unni Lindell en Camilla Läckberg. Haar plot zit goed in elkaar, haar stijl is mooi sober en haar personages hebben allemaal iets waardoor je meer over ze zou willen lezen. **** Vrij Nederland

ISBN
9789402317039
Verschenen
31-08-2021
Bindwijze
ebook
Pagina's
276 pagina's
Druk
1e
Taal
Nederlands
Uitgever
Auteur(s)
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbooks3 : libris