Viproom

ebook
Jens Lapidus Taal: Nederlands

ebook EPUB

€ 4,49

Viproom

ebook EPUB

€ 4,49

Direct te downloaden
Uw bibliotheek altijd beschikbaar in uw account
Gemakkelijk synchroniseren met geselecteerde apps

De nieuwe thrillerserie van bestsellerauteur Jens Lapidus

Najdan, alias Teddy, komt na acht jaar cel op vrije voeten. En hij is vastbesloten dat te blijven, hij is helemaal klaar met de misdaad. Maar dan krijgt hij de vraag om het slachtoffer van een kidnapping op te sporen. De familie durft niet naar de politie te gaan en heeft de hulp ingeschakeld van een advocaat. De klus lijkt zo goed als legaal, maar is het niet... en Teddy had zich nu juist voorgenomen om ruim binnen de grenzen van het rechte pad te blijven.
Geplaagd door geldgebrek stemt hij uiteindelijk in. Samen met een van de rijzende sterren van de firma, de fanatieke Emelie Jansson, begint hij aan het onderzoek naar de ontvoering van zakenman Philip, wiens staat van dienst naarmate ze dieper graven verre van zuivere koffie blijkt te zijn. Intussen verliezen de kidnappers in rap tempo hun geduld.

VIPROOM is de eerste thriller in een nieuwe reeks van Jens Lapidus, die zich met zijn Stockholm-trilogie in 2006 direct vestigde als een van de meest geprezen en succesvolle Zweedse schrijvers van nu.

ISBN
9789044973211
Vorm
ebook EPUB
Uitgever
A.W. Bruna Uitgevers
Druk
2e
Verschenen
10-11-2014
Taal
Nederlands
Pagina's
432 pp.
Genre
Thrillers & misdaad
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbookslibr2 : libris