*Vanaf 8 september 2021 wijzigen de voorwaarden met betrekking tot gratis verzending van thuisbezorgbestellingen. Bekijk de voorwaarden >

Een zomer lang geleden

In de aanloop naar de Tweede Wereldoorlog verandert Ella's leven volledig als ze een zomer lang verblijft op een Frans eiland

Fiona Valpy Taal: Nederlands

Paperback

€ 12,50

Op werkdagen voor 23.59 uur besteld, binnen 1-2 dagen bezorgd
Een zomer lang geleden

Paperback

€ 12,50

Nieuwe boeken gratis bezorgd vanaf € 17,50 binnen NL*
Altijd de laagste prijs voor nieuwe Nederlandstalige boeken
Ruilen of retourneren binnen 14 dagen

De rust van een schitterend Frans eiland wordt ruw verstoord door het geweld van de Tweede Wereldoorlog

Ella voelt haar einde naderen en kijkt terug op een leven dat veel vreugde, verdriet en ingrijpende keuzes heeft gekend. Ze vraagt haar kleindochter Kendra of die haar levensverhaal wil opschrijven.

In 1938 verandert het leven van de zeventienjarige Ella volledig als ze een zomer lang verblijft op het prachtige Franse eiland Île de Ré. Daar ontmoet ze de charismatische, creatieve Christophe en ze worden onafscheidelijk. Voor het eerst in haar leven voelt Ella zich echt vrij, maar die vrijheid is van korte duur: de Tweede Wereldoorlog staat op het punt uit te breken. Ella wordt teruggeroepen naar Schotland en ze meldt zich aan bij het verzet. De oorlog wordt steeds grimmiger en Ella voelt zich onherroepelijk verder verwijderd raken van de zorgeloze dagen op Île de Ré. Ze wordt gedwongen een beslissing te nemen die haar -leven drastisch zal veranderen.

De gesprekken met haar grootmoeder geven Kendra, die worstelt met een moeilijke periode in haar leven, een rust en inzicht die ze anders misschien nooit zou hebben gevonden. En beide vrouwen realiseren zich dat het niet erg is als je fouten maakt, dat maakt het leven uniek, bijzonder en de moeite waard.

In de pers

‘Valpy’s overtuigende en unieke personages sluit je voor altijd in je hart.’ Woman’s Weekly

ISBN
9789022593363
Vorm
Paperback
Uitgever
Boekerij
Druk
3e
Verschenen
21-06-2021
Taal
Nederlands
Pagina's
320 pp.
Genre
Literaire fictie
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbooks3 : libris