De schuldigen

ebook
David Baldacci Serie: Will Robie (4) | Taal: Nederlands

ebook

€ 7,99

De schuldigen

ebook

€ 7,99

Direct te downloaden
Uw bibliotheek altijd beschikbaar in uw account
Gemakkelijk synchroniseren met geselecteerde apps

Will Robie is de beste huurmoordenaar die de Verenigde Staten in dienst hebben. Tot nu toe

Waar ook ter wereld, wie het beoogde slachtoffer ook is, elke dreiging wordt door Will Robie op efficiënte wijze onschadelijk gemaakt. Maar wanneer hij tijdens een buitenlandse missie plotseling niet in staat is om zijn doelwit uit te schakelen, stort zijn wereld in. En om de unieke kwaliteiten die hem de beste maken terug te krijgen, moet hij de confrontatie aangaan met datgene wat hij twintig jaar lang heeft geprobeerd te vergeten: zijn eigen verleden.

Will Robie groeide als kind op in Cantrell, een stadje aan de Golfkust in de staat Mississippi. Na zijn middelbareschooltijd verbrak hij alle banden met zijn familie en vertrok, om nooit meer om te kijken. Totdat zijn vader wordt gearresteerd op verdenking van moord.
Tegen zijn vaders wens in besluit Robie om samen met Jessica Reel in de zaak te duiken, maar dat levert al snel meer vragen op dan antwoorden. Het leidt hen naar de schaduwkant van Cantrell, waar ze te maken krijgen met de levensgevaarlijke gevolgen van beslissingen die in het verleden zijn genomen. En deze keer is er voor vader en zoon geen ontsnappen meer aan
ISBN
9789044972283
Verschenen
19-01-2021
Bindwijze
ebook
Pagina's
390 pagina's
Druk
2e
Taal
Nederlands
Auteur(s)
Vertaler
Jolanda te Lindert
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbooks3 : libris