We zijn open voor afhalen en (beperkt) winkelbezoek!

Momenteel kunt u, conform de coronamaatregelen, onze boekhandel weer bezoeken of gebruik maken van een afhaalloket. Meer over de coronamaatregelen van de Rijksoverheid.

Door de grote hoeveelheid bestellingen kan de wachttijd bij onze klantenservice langer zijn dan u van ons gewend bent. Meer informatie op onze klantenservice-pagina's.

 

Gebonden

€ 16,00

Dit artikel kun je momenteel niet via de website bestellen. Mogelijk is het wel op voorraad bij een van de aangesloten boekhandels.
Koop lokaal, ook online!
Ik wil advies
Vraag de boekhandel

Waar gaat het om in liefdesrelaties? Het geheim dat de oude alchemisten zochten, was hoe je van lood goud maakt. Wat zij ontdekten, kun je toepassen op je relatie: zo transformeer je zware donkere tegenstellingen en machtsstrijd tot stralende, kostbare liefde en vrijheid. Elke hedendaagse relatie is als een kolf waarin zich een mysterieus chemisch proces afspeelt¿
Word een alchemist van de liefde; lees in dit boek hoe je de kolf gesloten houdt en het vuur brandend, hoe je tegendelen verzoent, oplost en verbindt, en hoe je door diverse stadia van ontwikkeling groeit naar het spirituele doel van je liefdesrelatie.

Lisette Thooft is freelance journaliste en werkt voor o.a. Happinez, Yoga Magazine, Libelle Balance en Plus Woman; daarnaast is zij redacteur van opinieblad Volzin. Zij schreef eerder o.a. Jezus & Maria Magdalena, Tien geboden voor innerlijke rust en Geld kost tijd.
ISBN
9789055945832
Vorm
Gebonden
Uitgever
Scriptum
Druk
1e
Verschenen
15-05-2008
Taal
Nederlands
Pagina's
73 pp.
Genre
Psychologie
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbookslibr2 : libris