We zijn open voor afhalen en (beperkt) winkelbezoek!

Momenteel kunt u, conform de coronamaatregelen, onze boekhandel weer bezoeken of gebruik maken van een afhaalloket. Meer over de coronamaatregelen van de Rijksoverheid.

Door de grote hoeveelheid bestellingen kan de wachttijd bij onze klantenservice langer zijn dan u van ons gewend bent. Meer informatie op onze klantenservice-pagina's.

 

ebook EPUB

€ 4,99

Wintereiland

ebook EPUB

€ 4,99

Direct te downloaden
Uw bibliotheek altijd beschikbaar in uw account
Gemakkelijk synchroniseren met geselecteerde apps

Het is winter op het eiland Mure. Een tijd om samen door te brengen, bij een knapperend haardvuur, en te genieten met de mensen van wie je houdt tenzij je natuurlijk per ongeluk zwanger bent van je ex-baas en niet weet hoe je het moet vertellen. Kan Flora in het seizoen van vrede op aarde haar geheim delen en haar relatie met Joël redden?

Ondertussen probeert Saif, de dokter op het eiland en vluchteling uit het door oorlog verscheurde Syrië, te genieten van zijn eerste westerse kerst met zijn zonen maar zonder zijn vermiste vrouw. Kan het kleine gezin troost en vreugde vinden?

Reis mee naar de prachtige, noordelijke rand van de wereld en sluit je aan bij de gastvrije gemeenschap van Mure voor een onvergetelijke kerst.

Pure verwennerij van begin tot eind. Sophie Kinsella

ISBN
9789024586066
Vorm
ebook EPUB
Uitgever
Luitingh Sijthoff
Druk
1e
Verschenen
08-10-2019
Taal
Nederlands
Genre
Literaire fictie
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbookslibr2 : libris