Activiteiten bij Adr. Heinen

Lezingen, presentaties, signeersessies, workshops. Boekhandel Adr. Heinen organiseert regelmatig literaire activiteiten. Voor volwassenen. En voor kinderen. 
Vaak zijn ze bij ons in de winkel. Maar soms ook elders. In een van de locaties van Babel bijvoorbeeld. Of in (en met) onze partner Verkadefabriek. De activiteiten kondigen we hier aan, op de site. Maar ook in de maandelijkse e-nieuwsbrief. Wilt u op de hoogte blijven? U meldt zich hier aan voor gratis ontvangst.


zaterdag 25 mei

Bookstore Day

Op 25 mei vieren we Bookstore Day. De dag waarop de onafhankelijke boekhandels schrijvers, zichzelf en hun klanten in het zonnetje zetten.

Meer informatie

zaterdag 25 mei

Bookstore Day: lezing Pieter Waterdrinker

Van Pieter Waterdrinker verscheen in 2017 'Tsjaikovskistraat 40', een sterk autobiografische roman waarin hij de lezer meeneemt op een duizelingwekkende reis door de Russische geschiedenis en door zijn eigen leven.

Meer informatie

zaterdag 25 mei

Bookstore Day: Mystery Poetry Tour

Dichters op een zeepkist! Slam Poetry! Bevlogen voordrachten! Je kunt het allemaal verwachten op Bookstore Day.

Meer informatie

woensdag 5 juni

Inspiratieavond kinderboeken

BABEL Den Bosch en Boekhandel Adr. Heinen nodigen alle leerkrachten, leesconsulenten en andere leesbevorderaars weer uit voor een inspiratieavond over kinderboeken.

Meer informatie

zondag 16 juni

Het Mooie Kinderboekenfestival

Ieder jaar verschijnen er veel nieuwe kinderboeken die zich afspelen in spannende, grappige, interessante of geheimzinnige werelden. Achttien van deze mooie kinderboeken komen tot leven tijdens Het Mooie Kinderboekenfestival in de Verkadefabriek. Voor kinderen van 4 t/m 10 jaar.

Meer informatie

zondag 30 juni

Lezing, signeersessie en meet & greet Thomas Olde Heuvelt

Begin mei verscheen 'Echo', de langverwachte nieuwe thriller na zijn wereldwijde bestseller 'Hex'. Op zondag 30 juni is schrijver Thomas Olde Heuvelt hem bij ons te gast voor een lezing, signeersessie en meet & greet.

Meer informatie

zondag 14 juli

Signeersessie Karin Bloemen

In juni verschijnt 'Mijn ware verhaal', het aangrijpende verhaal van Karin Bloemen’s jeugd, die getekend is door misbruik, mishandeling en angst. Op zondag 14 juli komt ze haar boek bij ons signeren.

Meer informatie