Activiteiten bij Adr. Heinen

Lezingen, presentaties, signeersessies, workshops. Boekhandel Adr. Heinen organiseert regelmatig literaire activiteiten. Voor volwassenen. En voor kinderen. 
Vaak zijn ze bij ons in de winkel. Maar soms ook elders. In een van de locaties van Babel bijvoorbeeld. Of in (en met) onze partner Verkadefabriek. De activiteiten kondigen we hier aan, op de site. Maar ook in de maandelijkse e-nieuwsbrief. Wilt u op de hoogte blijven? U meldt zich hier aan voor gratis ontvangst.


vrijdag 20 september

Boekenweek voor Jongeren

Van 20 tot en met 29 september is er de Boekenweek voor Jongeren, speciaal voor jongeren van 15 t/m 18 jaar. In de week gaan schrijvers op Literatour langs scholen. En er is (natuurlijk) een geschenk: 3PAK, een bundel met korte verhalen, speciaal geschreven voor de Boekenweek voor Jongeren, door Karin Amatmoekrim, Joost Klein en Margje Woodrow - je krijgt 3PAK bij ons in winkel cadeau.

Meer informatie

dinsdag 24 september

Boekpresentatie Florette Dijkstra

Wat gebeurt er als iemand een kunstwerk maakt? Is het een nieuw ding of grijpt de kunstenaar terug op iets ouds – op grottekeningen bijvoorbeeld? Waarom maken mensen kunst? Florette Dijkstra (1963) laat er schrijvers en kunstenaars over aan het woord in 'Rumoer – over het begin van kunst' (Uitgeverij IJzer, Utrecht).

Meer informatie

woensdag 2 oktober

Kinderboekenweek

Van woensdag 2 t/m zondag 13 oktober vieren we de Kinderboekenweek, natuurlijk ook bij Heinen.

Meer informatie

zondag 6 oktober

Signeersessie Leo Blokhuis

In september verschijnt 'Blauwe zomer', het romandebuut van geboren verteller en muziekkenner Leo Blokhuis, auteur van onder andere 'Grijsgedraaid' en 'Het Plaatjesboek' en presentator van de Top 2000 a gogo.

Meer informatie