*Vanaf 8 september 2021 wijzigen de voorwaarden met betrekking tot gratis verzending van thuisbezorgbestellingen. Bekijk de voorwaarden >

Eten voor iedereen

Vrouwke Klapwijk Serie: De wonderen van Jezus (5) | Taal: Nederlands

Gebonden

€ 8,50

Dit artikel kun je momenteel niet via de website bestellen. Mogelijk is het wel op voorraad bij een van de aangesloten boekhandels.
Ik wil advies
Vraag de boekhandel

Simon is op weg naar tante Rachel. Mama heeft hem een mandje met brood en vis meegegeven. Dat is voor ondderweg. Maar Jezus heeft zijn mandje met eten nodig. Wat wil hij ermee doen?

De serie De wonderen van Jezus neemt kinderen mee achter Jezus aan, naar de plaatsen waar mensen Jezus ontmoeten. Daar zien ze wat Jezus doet voor mensen die hulp nodig hebben. De wonderen van Jezus is een serie kartonboekjes voor kinderen van 3 tot 5 jaar.

In de kartonboekjes wordt op een aansprekende manier verteld over de wonderen van Jezus voor de blinde Bartimeüs, de zieke man in Betzata, de verlamde die door zijn vrienden door het dak wordt neergelaten, de vissers op het meer, de duizenden mensen op de berg en de moeder van Petrus.

De teksten zijn geschreven door Vrouwke Klapwijk. Zij heeft aan meerdere kinderbijbels meegewerkt. De boekjes zijn geïllustreerd en vormgegeven door Studio Columbus: een groep creatieve jonge mensen met gevoel voor kleur en sfeer.
ISBN
9789085433668
Vorm
Gebonden
Uitgever
Uitgeverij Columbus
Druk
1e
Verschenen
04-05-2018
Taal
Nederlands
Pagina's
26 pp.
Genre
Religie & bijbels
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbooks3 : libris