Kwetsbaar

Tatiana de Rosnay Taal: Nederlands

Paperback

€ 17,50

Afwijkende levertijd: 1 - 2 werkdagen
Kwetsbaar

Paperback

€ 17,50

Nieuwe boeken gratis bezorgd vanaf € 17,50 naar NL*
Altijd de laagste prijs voor nieuwe Nederlandstalige boeken
Ruilen of retourneren binnen 14 dagen

Kwetsbaar is een verhaal over moederliefde, leugens en de betrekkelijkheid van het leven. De Rosnay schetst met warmte en humor de tekortkomingen van menselijke relaties in een wereld die draait om hoop en verlangens.

Op een woensdagmiddag in Parijs wordt Justines dertienjarige zoon Malcolm geschept door een auto. De bestuurder van de auto rijdt door, alleen een buschauffeur heeft een glimp opgevangen van het kenteken. Malcolm wordt in allerijl naar het ziekenhuis gebracht maar raakt in coma.
Na het ongeluk raken Justine en haar Engelse echtgenoot Andrew van elkaar verwijderd: hij vertrouwt op het politie-onderzoek en probeert het normale leven door te laten gaan, zij raakt totaal ontregeld en gaat zelf op onderzoek uit. Via een tip van een politieman komt Justine op het spoor van Eva, moeder van een autistische zoon en eigenaresse van een schoonheidssalon. Justine zoekt haar op, confronteert haar met het drama dat zich heeft afgespeeld en ontdekt de pijnlijke waarheid achter Malcolms ongeluk.
ISBN
9789047202196
Verschenen
01-06-2011
Bindwijze
Paperback
Pagina's
244 pagina's
Druk
15e
Taal
Nederlands
Uitgever
Auteur(s)
Vertaler
Nini Wielink
Formaat
20 cm x 13 cm x 2 cm
Gewicht
273 gram
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbooks3 : libris