{{model.bookDetails.title}}

ebook luisterboek

{{model.bookDetails.subtitle}}

{{model.bookDetails.author}} Serie: {{model.bookDetails.series}} ({{model.bookDetails.seriesNumber}}) | Taal: {{model.bookDetails.language}}

{{getBindingWithHiding()}}

€ {{model.bookDetails.refPriceMaxText}}

€ {{model.bookDetails.priceText}}

€ {{model.bookDetails.mainCopy.regularPriceString}}

€ {{model.bookDetails.priceText}}

Niet leverbaar



Bezorgen: {{model.bookDetails.deliveryMessage}}
Cocina Nikkei

{{getBindingWithHiding()}}

€ {{model.bookDetails.priceText}}

Dit artikel kunt u momenteel niet bestellen. Mogelijk is het wel op voorraad bij een van de aangesloten boekhandels. Bekijk de winkelvoorraad hieronder ↓
Dit artikel kunt u momenteel niet bestellen.
Voorraad onbekend.
Direct te downloaden
Uw bibliotheek altijd beschikbaar in uw account
Gemakkelijk synchroniseren met geselecteerde apps
Nieuwe boeken gratis bezorgd vanaf € 20,00 naar NL*
Altijd de laagste prijs voor nieuwe Nederlandstalige boeken
Verlengde retourtermijn: Alle bestellingen vanaf 1 november t/m 31 december 2023 kunnen tot 17 januari 2024 geretourneerd worden.
Koop lokaal, ook online!

{{groupedMessages.textMessage}}:

{{shopName}}

Bekijk winkelvoorraad
Ik wil advies
Vraag de boekhandel
Prijsvoordeel *
*
{{model.bookDetails.mainCopy.priceDescription}}

De Peruaans-Japanse fusionkeuken, cocina Nikkei, vol visgerechten en heerlijke salsa’s is dé culinaire highlight van de grote wereldsteden. Nikkei-restaurants schieten als paddenstoelen uit de grond – en niet zonder reden. Katinka Lansink Dodero dook in de rijke gastronomie en geschiedenis van deze keuken. Japanse immigranten brachten hun gerechten en kooktechnieken mee en bereidden deze met beschikbare ingrediënten, wat tot heerlijke nieuwe smaken leidde. Denk aan gerechten om bij te watertanden als ceviches, tapioca met coquille, tiradito, maki acevichado, pulpo al olivo, salsa’s en natuurlijk pisco sour. Katinka verzamelde en creëerde de meest verfijnde recepten en kookte tijdens haar culinaire reizen naar Peru samen met verschillende chefs van Nikkei-families. Net als in Mi casa Peru zijn alle recepten eenvoudig te bereiden met makkelijk verkrijgbare ingrediënten. Resultaat: een prachtig kookboek vol heerlijke fusionrecepten en sfeervolle verhalen, met een gedegen onderzoek naar een keuken die tot voor kort nog onontdekt was in Nederland. Ook beschikbaar: Mi casa Peru.
{{property.Key}}
*
*
*
{{review.reviewTitle}}
{{review.createdOn | date: 'dd-MM-yyyy' }} door {{review.reviewAlias}}
{{review.reviewText}}
Meer Recensies
Lees minder
Geen recensies beschikbaar.

{{webshopCopy.binding == null || webshopCopy.binding == '' ? 'Prijs' : webshopCopy.binding}} € {{webshopCopy.priceInCentsText}}

Bezorgen:

Prijs € {{usedCopy.priceInCentsText}}

Conditie: {{usedCopy.qualityName}}
{{usedCopy.copyDetailDescription}}
Levertijd:
Leverbaar bij:
{{usedCopy.shop.name}}
pro-mbooks2 : libris