Torenhoog

Katharine Mcgee Taal: Nederlands

Paperback

€ 9,99

Op werkdagen voor 23:59 uur besteld, binnen 1-2 dagen bezorgd
Torenhoog

Paperback

€ 9,99

Nieuwe boeken gratis bezorgd vanaf € 17,50 naar NL*
Altijd de laagste prijs voor nieuwe Nederlandstalige boeken
Ruilen of retourneren binnen 14 dagen

Welkom terug in NEW YORK, 2119. Een stad vol wolkenkrabbers die worden bewoond door mensen met onmogelijke dromen.

LEDA wil verder met haar leven na wat er in Dubai is gebeurd. Maar wanneer er een onderzoek wordt gestart, ziet ze zich gedwongen hulp te vragen aan degene die ze een jaar lang heeft geprobeerd te vergeten.

RYLIN heeft haar oude leventje weer opgepakt en is weer samen met Hiral. Maar wanneer ze Cord weer ziet, voelt ze zich verscheurd tussen twee werelden en twee heel verschillende jongens.

CALLIOPE voelt zich gevangen in het bedrog dat haar al meer heeft gekost dan ze ooit had verwacht. Maar wat zal er gebeuren als al haar leugens haar inhalen?

WATT is nog steeds hopeloos verliefd op Leda. Hij heeft er alles voor over om haar weer voor zich te winnen - zelfs als hij daar geheimen voor moet opgraven die beter verborgen kunnen blijven.

En nu AVERY is teruggekeerd uit Engeland - met haar nieuwe vriendje Max - lijkt haar leventje een nog perfecter plaatje dan het altijd al is geweest. Maar waarom voelt ze zich dan allesbehalve perfect?

In deze zinderende finale van de Duizend hoog-trilogie keer je terug naar de wereld van adembenemende innovatie, hightech luxe, ondenkbare leugens en duizelingwekkend bedrog.

ISBN
9789048859269
Genre
Verschenen
29-07-2020
Bindwijze
Paperback
Pagina's
480 pagina's
Druk
1e
Taal
Nederlands
Uitgever
Auteur(s)
Vertaler
Karin Pijl
Formaat
21,1 cm x 13,5 cm x 3,7 cm
Gewicht
489 gram
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbooks3 : libris