We zijn open voor afhalen!

We blijven natuurlijk uw bestellingen bezorgen, maar u kunt nu ook gebruik maken van ons afhaalloket. Meer informatie over de maatregelen rondom de coronacrisis.

Door de grote hoeveelheid bestellingen kan de wachttijd bij onze klantenservice langer zijn dan u van ons gewend bent. Meer informatie op onze klantenservice-pagina's.

Vertraging Engelstalige boeken door Brexit

Door de Brexit en de coronamaatregelen kunnen we de getoonde levertijden bij Engelstalige boeken niet garanderen. 

€ 14,95

Dit artikel kun je momenteel niet via de website bestellen. Mogelijk is het wel op voorraad bij een van de aangesloten boekhandels.
Koop lokaal, ook online!
Ik wil advies
Vraag de boekhandel

De agenda positieve spreuken is er weer! Vorig jaar zijn we overladen met vragen over de agenda. Zo veel verzoeken dat we hebben besloten een nieuwe, stijlvolle, handige en inspirerende agenda 2021 te maken. Deze positieve agenda 2021 zit boordevol inspirerende spreuken, tips en positieve verhalen. Uitgevoerd in frisse kleuren met een strakke vormgeving. In een handzaam formaat (iets kleiner dan A5) en met een handig leeslint. Het weekoverzicht biedt veel ruimte voor afspraken en extra plek voor notities. Met achterin een speciaal vak om losse notities in te bewaren. De agenda bevat ook een overzicht van de vakantie- en feestdagen van Nederland en België. Een unieke agenda - met de best gewaardeerde spreuken - een stijlvolle agenda met prachtige illustraties (nu in kleur) - een handzaam formaat (20 x 14 cm) met handig leeslint - gemakkelijk beschrijfbaar (mat papier) - weekoverzicht met veel ruimte voor afspraken - extra plek voor notities - een handig bewaarvak achterin - inclusief vakantie- en feestdagen van Nederland en België Wat anderen zeggen 'Agenda is super! Overzichtelijk, genoeg ruimte om te schrijven, mooie kleuren en iedere week een mooie boodschap! Daarnaast schrijft het papier lekker en is er volop ruimte in de agenda voor het maken van notities. Formaat precies goed, niet te klein en niet te groot. Heel erg blij met deze agenda!' 'Het is een prachtige agenda met een mooie harde kaft en lintje om te kijken waar je bent. veel ruimte om te schrijven en om extra notities te maken.Mooie spreuken. Ik ben gewoon helemaal enthousiast en blij dat ze nu ook agenda's maken. En dan hebben we het nog niet eens over de mooie jaarkalender gehad.' 'Leuke agenda van mat papier wat makkelijk beschrijft elke week is op 2 pagina`s. En overal die vrolijke spreuken en meer leuke dingen.' 'Zeer duidelijke en overzichtelijke agenda. Geen glad papier dus geeft geen vlekken bij het schrijven.' 'Top agenda. Handig en happy.' 'Grote, duidelijke agenda met genoeg schrijfruimte. De positieve teksten zijn ook echt positief.'
ISBN
9789493205000
Uitgever
Voor Positiviteit
Druk
1e
Verschenen
31-08-2020
Taal
Nederlands
Pagina's
160 pp.
Genre
Overige artikelen
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbookslibr2 : libris