We zijn open voor afhalen en (beperkt) winkelbezoek!

Momenteel kunt u, conform de coronamaatregelen, onze boekhandel weer bezoeken of gebruik maken van een afhaalloket. Meer over de coronamaatregelen van de Rijksoverheid.

Door de grote hoeveelheid bestellingen kan de wachttijd bij onze klantenservice langer zijn dan u van ons gewend bent. Meer informatie op onze klantenservice-pagina's.

 

ebook

€ 7,99

Tien geboden voor innerlijke rust

ebook

€ 7,99

Direct te downloaden
Uw bibliotheek altijd beschikbaar in uw account
Gemakkelijk synchroniseren met geselecteerde apps

Wij zijn allemaal als de boom met het deurtje erin uit het sprookje. Ga naar binnen en loop door zalen met spiegelende vloeren, marmeren zuilen, weelderige schilderingen op de plafonds en kroonluchters die zachtjes tinkelen. Door openstaande deuren kom je in een binnentuin met vijvers en pergolas, bloeiende rozenstruiken en geurige kruidenperken. Verderop in de blauwe verten strekken zich de grazige weiden en stille wateren uit tot aan de einder Zo rijk is ieder mens vanbinnen, zoveel lieflijke rust is er in ieder van ons. Zijn er verplichtingen die je liever niet zou hebben? Bestaan je dagen uit een race tegen de klok? Ben je eigenlijk te moe voor vakantie? Dan is Tien geboden voor innerlijke rust precies wat je nodig hebt. Laat je inspireren door de geboden en verhalen van Lisette Thooft.
ISBN
9789460926938
Vorm
ebook
Uitgever
Boekerij
Druk
1e
Verschenen
04-10-2011
Taal
Nederlands
Pagina's
135 pp.
Genre
Theologie, Esoterie & Filosofie
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbookslibr2 : libris