We zijn open voor afhalen en (beperkt) winkelbezoek!

Momenteel kunt u, conform de coronamaatregelen, onze boekhandel weer bezoeken of gebruik maken van een afhaalloket. Meer over de coronamaatregelen van de Rijksoverheid.

Door de grote hoeveelheid bestellingen kan de wachttijd bij onze klantenservice langer zijn dan u van ons gewend bent. Meer informatie op onze klantenservice-pagina's.

 

Paperback

€ 14,99

Dit artikel kun je momenteel niet via de website bestellen. Mogelijk is het wel op voorraad bij een van de aangesloten boekhandels.
Koop lokaal, ook online!
Ik wil advies
Vraag de boekhandel

De overgang is voor de meeste vrouwen een lastige periode, vol lichamelijk ongemak en emotionele opschudding. Lisette Thooft beschrijft hoe je de overgang juist kunt ervaren als een doorgang naar een nieuw, beter en spiritueler leven. De overgang is een kans om vanbinnen héél te worden. Het gaat tijdens hierbij om het temmen van ¿de innerlijke draak¿. Als je daarmee aan de slag gaat, krijg je de energie terug van het kind dat je eens was, maar mét de kracht en intuïtie van de wijze, oudere vrouw. ¿Spiritueel door de overgang¿ geeft filosofische inzichten en praktische tips om de gelukkigste tijd van je leven in te gaan. Lisette Thooft is publicist en journalist voor o.a. Happinez, Libelle Balance en Yoga Magazine. Ze schreef een aantal spirituele boeken, waaronder ¿Tien geboden voor innerlijke rust¿ en ¿Alchemie van de liefde¿. In januari 2011 verscheen ¿De onverzadigbare vrouw [en de afwezige man]; een nieuwe visie op de verhouding tussen mannen en vrouwen¿. Zie voor meer informatie: www.lisettethooft.nl.
ISBN
9789025961688
Vorm
Paperback
Uitgever
VBK Media
Druk
5e
Verschenen
15-06-2011
Taal
Nederlands
Pagina's
127 pp.
Genre
Theologie, Esoterie & Filosofie
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbookslibr2 : libris