Kinderboekenweek

Van woensdag 2 t/m zondag 13 oktober vieren we de Kinderboekenweek, natuurlijk ook bij Heinen.

Thema is dit jaar: Reis mee!

Met de gratis Kinderboekenkrant (8 tot 12) en de Voorleesgids (0 tot 6) vol (boeken)tips, weetjes en achtergronden over kinderboeken en schrijvers.

Met het Kinderboekenweekgeschenk Haaientanden, over het fantastische avontuur van Atlanta die rond het IJsselmeer wil fietsen en dan Finley ontmoet, die van huis is weggelopen en twee haaientanden in z'n broekzak heeft... Je krijgt Haaientanden tijdens de Kinderboekenweek van ons cadeau bij besteding van ten minste € 10 aan Nederlandstalige kinderboeken.

Met het Prentenboek van de Kinderboekenweek André het astronautje op zoek naar Laika van André Kuijpers, voor maar € 7,25.

En met allerlei activiteiten en gasten bij Heinen. Zo komen er kinderboekenschrijvers op bezoek; deze ochtenden zijn georganiseerd voor diverse basisschoolklassen. Bij interesse kunt u - mits er voldoende ruimte is - met uw kind(-eren) aansluiten, wel graag opgeven via info@heinen.nl


woensdag 9 oktober, 10.00 uur Annelies van Uden en John Rabou
donderdag 10 oktober, 9.00 uur Isabel van Duijne

Reis mee!

nieuw bij Adriaan!

Prentenboek van de maand

Kleine Muis heeft zin om op ontdekkingsreis te gaan, in het bos welteverstaan.

‘Ga niet het bos in!’ zei Konijn. ‘Het is daar eng en er zitten allerlei grote gevaarlijke beesten.’
‘Ik ben niet bang,’ zei Kleine Muis. ‘Zelfs niet voor grote gevaarlijke beesten. Ik mag dan wel klein zijn, maar ik ben nergens bang voor!’

En dat blijkt, want hoe woest de dieren ook zijn, Kleine Muis laat zich niet afschrikken. Geen wolf, geen beer, geen eland kan haar bang maken. Tot ze bij een schattig huisje in het bos komt… daar bevindt zich iets wat Kleine Muis niet had verwacht.
‘HÉÉÉLP!’
Kleine Muis zocht een huis, at de maan en zag een rode knikker – en nu is ze niet bang. Of toch?

Kleine Muis is niet bang

Ga op stap in het bos met een dappere kleine muis! In Kleine Muis is niet bang van Petr Horacek; een spannend avonturenboek vol stevige schilderingen, voor peuters.