11-04-2017

Lezing over de psychologische thriller "Geen kind meer" door Esther Boek

Dinsdag 11 april om 19.30 uur Locatie: Kerkstraat Toegang €5,- Graag aanmelden via info@heinen.nl Auteur Esther Boek geeft een interactieve lezing over haar boek "Geen kind meer" dat in maart is verschenen. Het is een psychologische thriller, gebaseerd op het waargebeurde verhaal van Esther Boek. De aangifte van verkrachting tegen een van haar kinderen was de aanleiding tot het schrijven van dit boek. Haar zoon werd uiteindelijk in hoger beroep vrijgesproken van de aanklacht. Zij vertelt deze avond natuurlijk over haar boek, maar ook over haar leven ten tijde van de aangiftes en de daarbij behorende rechtszaken.

Over "Geen kind meer":

Het is de eerste dag van de voorjaarsvakantie als Max door twintig man politie van zijn bed wordt gelicht op verdenking van verkrachting. Zijn leven staat op zijn kop, maar ook dat van de rest van de familie waaronder zijn moeder Anna. Zij strijdt om de onschuld van haar zoon te bewijzen en gaat de confrontatie aan met de leugens, het geweld en het machtsmisbruik van justitie.

Ondanks dat dit een verhaal is over groot onrecht is dit niet louter een boek over onmacht, verdriet en woede. Het gaat vooral over de kracht van onvoorwaardelijke liefde. Een boek over de strijd naar gerechtigheid.