drie boeken Van Gogh.jpg
20-03-2018

Lezerscafé Heinen: De drie boeken die ik ben

Op deze avond belijden we openlijk de liefde voor het boek. U, de bezoeker, dient vanavond drie boeken mee te nemen die zeggen wie u bent. Ook gast Olaf Tempelman neemt ‘zijn’ drie boeken mee; na een inleiding gaat Margriet Kemper met hem erover in gesprek.

Afgelopen december hield Olaf Tempelman in de Volkskrant een pleidooi voor het papieren boek. Tonnus Oosterhof schreef in diezelfde maand in Trouw over de boeken die hem hebben gevormd.

Deze twee artikelen vormen de inspiratie voor het vijfde Lezerscafé. Op deze avond belijden we openlijk de liefde voor het boek, onder het mom: ‘De drie boeken die ik ben’.

U, de bezoeker, dient daarvoor vanavond drie boeken mee te nemen die zeggen wie u bent. Drie boeken die een soort zelfportret vormen. Uw keuze die laat zien: dit ben ik.

Ook Olaf Tempelman neemt ‘zijn’ drie boeken mee; na een inleiding gaat Margriet Kemper met hem erover in gesprek.

Uw boeken en die van de overige bezoekers worden in stapeltjes van drie getoond, als een kleine portrettengalerij. Na de pauze vragen we u om een korte toelichting bij uw keuze – dit is natuurlijk niet verplicht, maar wordt wel zeer gewaardeerd.

dinsdag 20 maart, 19.30 uur / Lezerscafé: lezing en lezersontmoeting / Boekhandel Adr. Heinen / entree € 5, incl. koffie en thee / reserveren via info@heinen.nl