lees.jpg
01-11-2017

Leesworkshop ‘Hoe lees ik? met Lidewijde Paris

Inspirerende workshop met leesambassadeur Lidewijde Paris, auteur van ‘Hoe lees ik’. Zij laat je zien hoe je nog meer uit een boek kunt halen. Bovendien geeft ze veel leestips, altijd fijn voor leesclubs, scholen, beginnende schrijvers en natuurlijk alle andere enthousiaste lezers. Met Lidewijde Paris openen we Nederland Leest, traditiegetrouw in de maand november.

Locatie Bibliotheek Hinthamerstraat

Nederland leest in teken van Robotica
Ze waren al een eeuw geleden voorspeld, maar de robots komen er nu echt in groten getale. Waar eindigt dit? Een zonnige toekomst of is dit juist het begin van het einde van de mens? Lees de toekomst. Praat mee over robotica en krijg het boek 'Ik, robot' van Isaac Asimov cadeau.

'Ik, robot' is de geniale futuristische raamvertelling van Isaac Asimov rond de hoofdpersoon Susan Calvin, robotpsycholoog in 2057, die terugblikt op haar leven. Een spannend boek met ook nog echte breinbrekers!Ik, robot is de geniale futuristische raamvertelling van Isaac Asimov rond de hoofdpersoon Susan Calvin, robotpsycholoog in 2057, die terugblikt op haar leven. Een spannend boek met ook nog echte breinbrekers! Van 1 t/m 30 november 2017 cadeau voor leden én niet-leden van de bibliotheek.