jpvl.jpg
28-05-2017

'van ballroom tot boardroom' het verhaal achter mijn drievoudige danscarrière

Locatie Kerkstraat. 14.00-15.00 uur. Ter gelegenheid van zijn vakjubilea (40 jaar vakmanschap en 25 jaar maatschappelijke toepasbaarheid van dans) vertelt de Bossche dansmeester Jan Pieter van Lieshout het verhaal van zijn driedubbele danscarrière.

In deze autobiografische schets schroomt hij niet om vrijmoedig en transparant openheid te geven over zijn gevoelsleven, het door hem gevolgde spirituele pad en ups-and-downs waarmee de leerschool van het leven
hem uitdaagde.
Tijdens zijn eerste danscarrière (1977-1997) heeft hij duizenden leerlingen in en om ’s-Hertogenbosch leren dansen. Na een leerzame sabbatical leave van drie jaren werkt hij sinds het jaar 2000 in bedrijven en organisaties in binnen- en buitenland.
Met de door hem ontwikkelde Sensedance-methode en de workshops Dance- en TeamScan weet hij
medewerkers in contact te brengen met de eigen authenticiteit waardoor een zuivere verbinding met de ander ontstaat. Als derde aspect van zijn loopbaan wordt de dans ook maatschappelijk ingezet, met
name door de stichting ‘Dance4WorldPeace’. Jan Pieter werkt niet alleen met dans. Vanuit zijn
coachingspraktijk en tijdens zijn lezingen begeleidt hij op inspirerende wijze mensen en organisaties die zich in een transitie bevinden naar een nieuwe fase in hun bestaan.