Literair Podium met Fokke Obbema

maandag 11 december 2023 20:00
Literair Podium met Fokke Obbema

Bij Literair Podium, de literaire talkshow van Huis73, Perron 3, Boekhandel De Omslag en Boekhandel Adr. Heinen, is op maandag 11 december journalist/auteur Fokke Obbema te gast, om met Theo Verbruggen in gesprek te gaan over de mens en zijn verhaal. Het belooft een boeiende avond te worden waarin de functie en de betekenis van het levensverhaal centraal staat.

Helpt het verwoorden van jouw levensverhaal je omdat het meer inzicht biedt op de hoofdlijnen van je leven? Of vormt het eerder ballast die je vastnagelt aan het verleden en een verouderd zelfbeeld en dat toekomstdromen in de weg zit? En biedt het levensverhaal houvast in een tijd waarin de ankers van religie en ideologie op de achtergrond zijn geraakt? Hierover gaan Fokke Obbema en Theo Verbruggen met elkaar én het publiek in gesprek.

Fokke Obbema (1962) is schrijver, journalist en redacteur. Een bijna-dood- ervaring in 2017 was het begin van een zoektocht naar de vraag: Wat is de zin van het leven? Hij schreef er de boeken De zin van het leven en Een zinvol leven over, boeken vol levenswijsheden die in een behoefte bleken te voorzien en bestsellers werden. Recent verscheen Stervelingen waarin hij ingaat op hoe sterfelijkheid onze kijk op het leven beïnvloedt.

maandag 11 december, 20.00 - 22.00 uur / Perron 3 / kaarten à € 12,50 (incl. drankje) zijn hier te bestellen

pro-mbooks2 : libris