Heinen-klantenkaart

Met onze (gratis) Heinen-klantenkaart en app kunnen we u nóg beter helpen. En bent u geregeld voordeliger uit.

Met de klantenkaart houden we uw aankopen en voorkeuren bij. Handig, als u even de titel kwijt bent van het boek dat u vorig jaar bij ons kocht. 

De klantenkaart biedt korting; eens per maand houden we een exclusieve kortingsactie, alleen voor klantenkaarthouders. Wanneer, wat en hoe laten we u weten via de app.

In die app kunt u uw eigen verlanglijstjes en digitale boekenkast kwijt. We bieden u er gericht leestips en suggesties mee aan, die precies kloppen bij uw profiel. En u kunt er direct boeken mee bestellen of kopen, op ieder moment. Gewoon bij ons in de (online) boekhandel.

Ook heel praktisch, in de app kunt u uw Boekenbonnen toevoegen. Zo heeft u ze altijd bij u en houdt u zicht op het tegoed. Bovendien ontvangt u een berichtje als de uiterste inleverdatum van uw Boekenbonnen nadert.

Uw persoonlijke klantenkaart kunt u afhalen bij ons in de winkel en kost niks. De app (Readr) is gratis te downloaden in de appstores van Google of iTunes.

readr-02-01.png

De Heinen-bon

Ook bij het kiezen van een cadeau helpen we u graag met al onze kennis en ervaring. Maar heel soms weten zelfs wij niet welk boek u het best schenkt. Gelukkig hebben we dan altijd een prima oplossing: de Heinen-bon.

Met de Heinen-bon kan de gelukkige ontvanger (natuurlijk) een mooi boek uitzoeken in onze boekwinkel. Maar de bon kan ook worden gebruikt in onze lunchroom. En in de Verkadefabriek, voor een voorstelling, concert of film, een hapje eten of kopje koffie.

Met het kopen van een Heinen-bon steunt u ons bovendien, zorgt u er mee voor dat de boekhandel kan blijven bestaan.

De Heinen-bon is te koop in de winkel.

Wilt u een Heinen-bon kopen, maar heeft u geen tijd om naar de winkel te komen? Stuur ons dan even een mail en we helpen u graag verder.

 

 

 

heinen-bon.png