Heinen-klantenkaart

Met onze (gratis) Heinen-klantenkaart en app kunnen we u nóg beter helpen. En bent u geregeld voordeliger uit.

Met de klantenkaart houden we uw aankopen en voorkeuren bij. Handig, als u even de titel kwijt bent van het boek dat u vorig jaar bij ons kocht. 

De klantenkaart biedt korting; eens per maand houden we een exclusieve kortingsactie, alleen voor klantenkaarthouders. Wanneer, wat en hoe laten we u weten via de app.

In die app kunt u uw eigen verlanglijstjes en digitale boekenkast kwijt. We bieden u er gericht leestips en suggesties mee aan, die precies kloppen bij uw profiel. En u kunt er direct boeken mee bestellen of kopen, op ieder moment. Gewoon bij ons in de (online) boekhandel.

Ook heel praktisch, in de app kunt u uw Boekenbonnen toevoegen. Zo heeft u ze altijd bij u en houdt u zicht op het tegoed. Bovendien ontvangt u een berichtje als de uiterste inleverdatum van uw Boekenbonnen nadert.

Uw persoonlijke klantenkaart kunt u afhalen bij ons in de winkel en kost niks. De app (Readr) is gratis te downloaden in de appstores van Google of iTunes.

readr-02-01.png

De Heinen-bon

Ook bij het kiezen van een cadeau helpen we u graag met al onze kennis en ervaring. Maar heel soms weten zelfs wij niet welk boek u het best schenkt. Gelukkig hebben we dan altijd een prima oplossing: de Heinen-bon.

Met de Heinen-bon kan de gelukkige ontvanger (natuurlijk) een mooi boek uitzoeken in onze boekwinkel. En in de Verkadefabriek, voor een voorstelling, concert of film.

Met het kopen van een Heinen-bon steunt u ons bovendien, zorgt u er mee voor dat de boekhandel kan blijven bestaan.

De Heinen-bon is te koop in de winkel.

Wilt u een Heinen-bon kopen, maar heeft u geen tijd om naar de winkel te komen? Stuur ons dan even een mail en we helpen u graag verder.

heinen-bon.png

Heinen eCard saldocheck