Heinen-klantenkaart

Met onze (gratis) Heinen-klantenkaart en app kunnen we u nóg beter helpen. En bent u geregeld voordeliger uit.

Met de klantenkaart houden we uw aankopen en voorkeuren bij. Handig, als u even de titel kwijt bent van het boek dat u vorig jaar bij ons kocht. 

De klantenkaart biedt korting; eens per maand houden we een exclusieve kortingsactie, alleen voor klantenkaarthouders. Wanneer, wat en hoe laten we u weten via de app.

In die app kunt u uw eigen verlanglijstjes en digitale boekenkast kwijt. We bieden u er gericht leestips en suggesties mee aan, die precies kloppen bij uw profiel. En u kunt er direct boeken mee bestellen of kopen, op ieder moment. Gewoon bij ons in de (online) boekhandel.

Ook heel praktisch, in de app kunt u uw Boekenbonnen toevoegen. Zo heeft u ze altijd bij u en houdt u zicht op het tegoed. Bovendien ontvangt u een berichtje als de uiterste inleverdatum van uw Boekenbonnen nadert.

Uw persoonlijke klantenkaart kunt u afhalen bij ons in de winkel en kost niks. De app (Readr) is gratis te downloaden in de appstores van Google of iTunes.

readr-02-01.png

De Heinen Cadeaukaart

Bij het kiezen van een cadeau helpen we u graag met al onze kennis en ervaring. Maar soms weten zelfs wij niet welk boek u het best schenkt. Gelukkig hebben we dan een prima oplossing: de Heinen Cadeaukaart, een echte cultuurkaart die besteed kan worden bij Boekhandel Heinen én de Verkadefabriek.

De Heinen Cadeaukaart is een handzaam pasje waarop u elk gewenst bedrag kunt laten zetten. De gelukkige ontvanger kan ermee in onze winkel (natuurlijk) een fijn boek, cd of tijdschrift uitzoeken. Maar de kaart ook gebruiken voor bezoek aan een voorstelling, concert of film in de Verkadefabriek, onze partner.

Een mooi cadeau, al zeggen we het zelf. Bovendien steunt u ons met het kopen van een Heinen Cadeaukaart, zorgt u er zo mee voor dat de boekhandel kan blijven bestaan.

De Heinen Cadeaukaart is te koop in de winkel.

 

Heinen Cadeaukaart saldocheck

Kijk, dat is handig: online even controleren hoeveel saldo er nog op uw Heinen Cadeaukaart staat. Als u hier het kaartnummer invult, ziet u het meteen.

 

heinen-bon.png

Heinen Cadeaukaart saldocheck