Wijn & spijs uit NL

sommelier Koen van der Plas combineert Nederlandse topwijnen met sterrengerechten

Sommelier Koen van der Plas (Inter Scaldes***) vroeg zich af of Nederlandse wijn inmiddels volwassen genoeg is om gastronomisch in te zetten? Samen met journalist Etienne Verhoeff en fotograaf Maaike Petri ging hij op zoek. Hij vond prachtige verhalen van geëngageerde wijnboeren en heerlijke wijnen die hij voorschotelde aan bevriende sterrenchefs. In Wijn & Spijs uit NL vind je o.a. * Een inkijk in bijna 50 jaar wijnbouw in Nederland * Prachtige verhalen van gedreven wijnboeren * Proefnotities van sommelier Koen van der Plas * Recepten van Inter Scaldes, Da Vinci, De Groene Lantaarn en Librije's zusje * Index met bijna 100 wijnboeren door heel Nederland

Sub titel sommelier Koen van der Plas combineert Nederlandse topwijnen met sterrengerechten
Autheur Koen van der Plas ; Etienne Verhoeff
ISBN: 9789492881076
Prijs vanaf: 2995
Uitgever Trichis Publishing B.V.
Verschenen 2018
Taal Nederlands
Bladzijden
Bindwijze Gekartonneerd