Chocoladebijbel

Van black velvet-taart tot macarons en van muntbonbon tot sticky toffee pudding

Chocoladebijbel is hét naslagwerk voor de chocoladeliefhebber

Met meer dan 150 recepten, handige tips en aanwijzingen laat chocolatier Kees Raat in Chocoladebijbel de oneindige mogelijkheden van chocolade zien. Aan de hand van heldere instructies en stap-voor-stapfotografie leer je alles over het maken van de lekkerste chocoladerecepten. Van klassiekers als brownies en chocoladetruffels tot modernere creaties als oreo-koekjes en chocoladekroketten. Maak je eigen Mars, draai zelf chocolade-ijs, shake een chocoladecocktail, of wat dacht je van een overheerlijke chocoladesmoothie. Kortom, Chocoladebijbel is voor zowel de beginnende als de ervaren chocoladeliefhebber een verrassend en leerzaam naslagwerk.


MEER DAN 150 CHOCOLADERECEPTEN
HELDERE HOW-TO'S EN TECHNIEKEN
ZOWEL KLASSIEKE ALS MODERNE RECEPTEN
BOORDEVOL WEETJES OVER CHOCOLADE

Sub titel Van black velvet-taart tot macarons en van muntbonbon tot sticky toffee pudding
Autheur Kees Raat
ISBN: 9789048844401
Prijs vanaf: 3199
Uitgever Carrera
Verschenen 2018
Taal Nederlands
Bladzijden 464
Bindwijze Gekartonneerd