Carcasse

Na het succes van meesterslager Hendrik Dierendoncks eerste boek The Butcher's Book is er nu eindelijk een toegankelijke opvolger. In zijn nieuwste publicatie Carcasse verlaat het vlees de slagerij en krijgt het een plek op tafel: Dierendonck geeft de beste recepten prijs uit zijn restaurant Carcasse. Dat haalde onlangs onverwacht zijn eerste Michelinster binnen, zowel voor zijn beroemde vlees als voor de heerlijke side dishes en groentebereidingen, die er met evenveel zorg en toewijding worden klaargemaakt. Carcasse is een nieuw hoofdstuk in Dierendoncks verhaal over zijn liefde voor vlees. Hij deelt waar het vlees vandaan komt, hoe het wordt gekweekt en gevoed. Ambacht, passie, terroir en nose-to-tail blijven ook in dit boek de codewoorden. Ideaal boek voor alle vlees- en barbecueliefhebbers. Carcasse

Autheur Hendrik Dierendonck
ISBN: 9789492677334
Prijs vanaf: 3500
Uitgever Kannibaal
Verschenen 2017
Taal Nederlands
Bladzijden 160
Bindwijze Gekartonneerd