De zilveren Lepel Vlees

bakken, braden, stoven

De Zilveren Lepel Vlees is een inspirerende bron van overheerlijke recepten voor authentieke Italiaanse vlees-, gevogelte- en wildgerechten.

De Italiaanse keuken kent vele manieren van vlees bereiden. In dit boek leer je hoe je elk stuk vlees mooi tot zijn recht laat komen. Of dat nu van een varken, rund, kalf, lam, wild of gevogelte is. Van traditionele ossobuco alla Milanese tot Florentijnse runderstoofschotel, maar ook verrassende gerechten zoals parelhoen in Marsala, gehaktballetjes met saffraan en wild zwijn met cranberrysaus.

Naast meer dan 150 Italiaanse vleesrecepten biedt dit boek ook smakelijke bijgerechten. De Zilveren Lepel Vlees is de ultieme leidraad om volop te genieten van vlees.

Sub titel bakken, braden, stoven
Autheur unknown
ISBN: 9789000360215
Prijs vanaf: 3500
Uitgever Spectrum
Verschenen 2018
Taal Nederlands
Bladzijden 312
Bindwijze Gekartonneerd