Schermafbeelding 2018-07-23 om 21.32.02.png (1)
15-09-2018

NIEUWE BLIK op literatuur

NIEUWE BLIK is een boottocht op de Binnendieze langs literaire performances op onverwachte plekken. De route vaart langs onbekend cultureel erfgoed en verborgen kades en brengt je verrassende ontmoetingen met gevestigde namen én nieuw talent op literair vlak.

Op het opstappunt van de Binnendieze vullen zich 15 bootjes voor een onvergetelijke avond. Met een picknickmand vol conservenblikken aan boord en een stoere stuurman ga je op weg door de betoverende smalle grachten van de Binnendieze.

Ontdek langs de kade onder andere dichter en columnist Nico Dijkshoorn, schrijver Thomas Olde Heuvelt met een spannende performance gemaakt met studenten van het KW1C, de winnaar van de jonge debutantenprijs, Lucas de Waard die een verhaal vertelt en mooie liedjes van Jeroen Kant.

Deze literaire reis eindigt in Bibliotheek Den Bosch, waar Herman Brusselmans wordt geïnterviewd door Ellen Deckwitz en de band Sheewawah je muzikaal welkom heet.

donderdag 15 september, 18.30 uur / Bibliotheek Den Bosch / entree: € 20 (Bieb-leden), € 25 (niet-leden) / kaarten zijn hier te bestellen