Activiteiten bij Adr. Heinen

Lezingen, presentaties, signeersessies, workshops. Boekhandel Adr. Heinen organiseert regelmatig literaire activiteiten. Voor volwassenen. En voor kinderen. 
Vaak zijn ze bij ons in de winkel. Maar soms ook elders. In de Bibliotheek bijvoorbeeld. Of in (en met) onze partner Verkadefabriek. De activiteiten kondigen we hier aan, op de site. Maar ook in de maandelijkse e-nieuwsbrief. Wilt u op de hoogte blijven? U meldt zich hier aan voor gratis ontvangst.


donderdag 6 september

WimBoekToe, literaire talkshow

Het sprankelende boekenprogramma waarin gastheer, schrijver en columnist Wim Daniëls bekende en minder bekende auteurs voorstelt aan het publiek.

Meer informatie

zaterdag 15 september

NIEUWE BLIK op literatuur

NIEUWE BLIK is een boottocht op de Binnendieze langs literaire performances op onverwachte plekken. De route vaart langs onbekend cultureel erfgoed en verborgen kades en brengt je verrassende ontmoetingen met gevestigde namen én nieuw talent op literair vlak.

Meer informatie

woensdag 26 september

Lezing Mirjam van Hengel

Op 4 september verschijnt 'Een knipperend' ogenblik van Mirjam van Hengel, het portret van het leven en werk van de geliefde schrijver Remco Campert.

Meer informatie