Activiteiten bij Adr. Heinen

Lezingen, presentaties, signeersessies, workshops. Boekhandel Adr. Heinen organiseert regelmatig literaire activiteiten. Voor volwassenen. En voor kinderen. Vaak zijn ze bij ons in de winkel. Maar soms ook elders. In de Bibliotheek bijvoorbeeld. Of in (en met) onze partner Verkadefabriek. De activiteiten kondigen we hier aan, op de site. Maar ook in de maandelijkse e-nieuwsbrief. Wilt u op de hoogte blijven? U meldt zich hier aan voor gratis ontvangst.


vrijdag 22 december

Maartje Paumen signeert vrijdag 22 december

22 december 2017
16.00 - 18.00 uur

Locatie Adr. Heinen
Kerkstraat 27

Meer informatie

woensdag 24 januari

‘Marten Toonder als veelzijdig verhalenverteller’. Door Klaas Driebergen en Dick de Boer

24 januari
19.30 uur
entree 5 euro
aanmelden info@heinen.nl

De lezing gaat over het oeuvre van Marten Toonder, dat bijzonder veelzijdig is: talloze strips, cartoons, illustraties, tekenfilms, verhalen, essays, gedichten en een autobiografie. Maar ten diepste beschouwde hij zichzelf als een ‘verhaaltjesverteller’, die daarbij al deze verschillende vormen gebruikte. De auteurs willen die veelzijdigheid laten zien (ook door middel van veel mooi beeldmateriaal in de beamerpresentatie), met speciale aandacht voor het nieuwe verhalenboek Het volle leven.

Meer informatie

donderdag 25 januari

Vrouwenkoor Ongehoord zingt poëzie

Het Bossche Vrouwenkoor Ongehoord verzorgt donderdagavond 25 januari om 19.00 uur een optreden in Boekhandel Heinen. Het optreden duurt ongeveer drie kwartier.

Meer informatie