Activiteiten bij Adr. Heinen

Lezingen, presentaties, signeersessies, workshops. Boekhandel Adr. Heinen organiseert regelmatig literaire activiteiten. Voor volwassenen. En voor kinderen. 
Vaak zijn ze bij ons in de winkel. Maar soms ook elders. In de Bibliotheek bijvoorbeeld. Of in (en met) onze partner Verkadefabriek. De activiteiten kondigen we hier aan, op de site. Maar ook in de maandelijkse e-nieuwsbrief. Wilt u op de hoogte blijven? U meldt zich hier aan voor gratis ontvangst.


dinsdag 24 april

Lezerscafé VI: 'Een kamer voor Virginia Woolf'

Virginia Woolf is even 'klassiek' als Flaubert, Dostojevski, Austen en de Brönte's.

Meer informatie

dinsdag 8 mei

Lezing Mathijs Deen

Schrijver/documentairemaker Mathijs Deen brengt een ode aan wegen als symbool van de nomadische Europeaan.

Meer informatie

dinsdag 22 mei

Lezing Klaas Driebergen en Dick de Boer

Het oeuvre van Marten Toonder omvat talloze strips, cartoons, illustraties, tekenfilms, verhalen, essays, gedichten en een autobiografie. Maar ten diepste beschouwde Toonder zichzelf als een ‘verhaaltjesverteller’.

Meer informatie

dinsdag 29 mei

Lezing Andrea Luijten en Harry Vos

Waarom helpt lang en goed nadenken vaak niet bij het oplossen van problemen? Wat maakt dat je soms veel heftiger reageert dan je zou verwachten? Wij worden voor het grootste gedeelte bepaald door ons onderbewuste.

Meer informatie

zaterdag 2 juni

Signeersessie Nathalie Pagie

In april verschijnt 'Rio Grande', de nieuwe thriller van Nathalie Pagie. Op zaterdag 2 juni komt ze het bij ons signeren.

Meer informatie