Activiteiten bij Adr. Heinen

Lezingen, presentaties, signeersessies, workshops. Boekhandel Adr. Heinen organiseert regelmatig literaire activiteiten. Voor volwassenen. En voor kinderen. 
Vaak zijn ze bij ons in de winkel. Maar soms ook elders. In een van de locaties van Babel bijvoorbeeld. Of in (en met) onze partner Verkadefabriek. De activiteiten kondigen we hier aan, op de site. Maar ook in de maandelijkse e-nieuwsbrief. Wilt u op de hoogte blijven? U meldt zich hier aan voor gratis ontvangst.


vrijdag 22 maart

Literaire Manifestatie 2019

Het is inmiddels een mooie traditie: onze jaarlijkse Literaire Manifestatie, rond of in de Boekenweek. Hét boekenspektakel in Theater aan de Parade, met literatuur in alle hoeken en gaten en letterencoryfeeën op het toneel.

Meer informatie

zaterdag 23 maart

Boekenweek 2019

Maart is Boekenweek-maand. Van zaterdag 23 t/m zondag 31 maart vieren we de literatuur weer groots. Met o.a. de Literaire Manifestatie, het Boekenweekgeschenk, signeersessies, et cetera.

Meer informatie

vrijdag 29 maart

Theatraal college Bart Van Loo: ‘De Bourgondiërs'

Het Noordbrabants Museum is gestart met de voorbereiding van een omvangrijke internationale tentoonstelling over een belangrijke en kleurrijke periode uit de geschiedenis van West-Europa: de tijd van de Bourgondiërs.

Meer informatie

zondag 31 maart

Zondageditie met Nicolien Mizee en Lilianne Ploumen

Heel het leven passeert in de Zondageditie van Wilma de Rek en Jan Tromp, tussen drie en half vijf, in de Clubzaal van de Verkadefabriek

Meer informatie

zondag 31 maart

Wim Daniëls en Yon Prüst signeren 'Houdoe!'

‘Houdoe’ is bij herhaling gekozen tot het populairste Brabantse woord. Maar het rukt ook op in de rest van Nederland en staat al een flink aantal jaren als trefwoord in de Dikke van Dale.

Meer informatie