Activiteiten bij Adr. Heinen

Lezingen, presentaties, signeersessies, workshops. Boekhandel Adr. Heinen organiseert regelmatig literaire activiteiten. Voor volwassenen. En voor kinderen. 
Vaak zijn ze bij ons in de winkel. Maar soms ook elders. In de Bibliotheek bijvoorbeeld. Of in (en met) onze partner Verkadefabriek. De activiteiten kondigen we hier aan, op de site. Maar ook in de maandelijkse e-nieuwsbrief. Wilt u op de hoogte blijven? U meldt zich hier aan voor gratis ontvangst.


dinsdag 8 januari

Lezerscafé met Kester Freriks

Op 8 januari is Kester Freriks de gast in ons Lezerscafé. Van hem verscheen onlangs 'Tempo Doeloe – een omhelzing', eerder schreef hij 'Echo's van Indië – De onafhankelijkheid van Indonesië in verhalen en herinneringen'. Margriet Kemper gaat vanavond met hem en het publiek in gesprek over zijn boeken en Nederlands-Indië.

Meer informatie

donderdag 10 januari

Workshop Creative Flow

Van 11 januari tot 10 februari is het weer de Maand van de Spiritualiteit, met aandacht voor spiritualiteit in de breedste zin van het woord. Natuurlijk ook bij Heinen. Daarom organiseren we o.a. op de vooravond een workshop Creative Flow.

Meer informatie

woensdag 23 januari

Het Nationale Voorleesontbijt met Jaap Robben

Van woensdag 23 januari t/m zaterdag 2 februari 2019 vinden weer de Nationale Voorleesdagen plaats, tien dagen waarin we het voorlezen aan jonge kinderen stimuleren.

Meer informatie