Activiteiten bij Adr. Heinen

Lezingen, presentaties, signeersessies, workshops. Boekhandel Adr. Heinen organiseert regelmatig literaire activiteiten. Voor volwassenen. En voor kinderen. Vaak zijn ze bij ons in de winkel. Maar soms ook elders. In de Bibliotheek bijvoorbeeld. Of in (en met) onze partner Verkadefabriek. De activiteiten kondigen we hier aan, op de site. Maar ook in de maandelijkse e-nieuwsbrief. Wilt u op de hoogte blijven? U meldt zich hier aan voor gratis ontvangst.


donderdag 22 februari

WimBoekToe

Vierde editie van het nieuwe sprankelende boekenprogramma waarin gastheer, schrijver en columnist ,Wim Daniëls bekende en minder bekende auteurs voorstelt aan het publiek. Een avond vol energie, humor en flair. De organisatie is in handen van de Bibliotheek, boekhandel Adr. Heinen en De Muzerije.

Gasten: Bert Natter, Anne-Fleur van der Heiden en Nina Polak

Meer informatie

vrijdag 23 februari

Duizenden boeken in tranen

Duizenden boeken in tranen, van 23 februari t/m 9 maart

Meer informatie

zaterdag 10 maart

Boekenweek

Het thema van de 83ste Boekenweek, die van zaterdag 10 t/m zondag 18 maart 2018 plaatsvindt, is Natuur. Griet Op de Beeck schrijft het Boekenweekgeschenk, Jan Terlouw schrijft het Boekenweekessay 2018.

Meer informatie

dinsdag 13 maart

Lezing Parels van het Bossche Broek

dinsdag 13 maart, 19.30 uur / deur open om 19.00 uur / lezing door Peter Verhagen / Boekhandel Heinen / entree: €5, inclusief koffie en thee / reserveren via info@heinen.nl

Meer informatie

vrijdag 16 maart

Literaire Manifestatie 2018

Tijdens het jaarlijkse boekenspektakel Literaire Manifestatie betreden traditiegetrouw enkele letterencoryfeeën het toneel om te spreken over hun werk en leven. Maar de literatuur is ook in de rest van het theater in al haar facetten te vinden. Volop keuze voor ieders literaire smaak. In het verleden hebben o.a. Harry Mulisch, Adriaan van Dis en Tommy Wieringa hun opwachting gemaakt.

Meer informatie

dinsdag 20 maart

De drie boeken die ik ben

dinsdag 20 maart, 19.30 uur / Lezerscafé: lezing en lezersontmoeting / Presentatie: Margriet Kemper, met als gast Volkskrantjournalist Olaf Tempelman / Boekhandel Heinen / entree: € 5, incl. koffie en thee / reserveren via info@heinen.nl

Meer informatie

vrijdag 23 maart

Workshop Bullet Journaling met Tessa Hermans verzet naar 23 maart

Bullet Journaling is op dit moment dé manier om je dagen, weken, maanden en zelfs jaren in te delen. Dit notitieboek is een kruising tussen een agenda, een planner, een logboek en een to-do-lijst: alles overzichtelijk in een door jou ontworpen journal.

Meer informatie